Informationer

Information & parkering

Priser

Prisen for at leje en af hotellejlighederne afhænger af sæson og starter fra 1.800 kr. og opefter. For priser for specifikke perioder og for booking henviser vi til bookingsiden. For yderligere spørgsmål, skriv til os på booking@europahuset.dk

 

Parkering

Parkeringshus

Europahuset har indgået en særaftale med APCOA om, at vores gæster kan få en døgnparkering til 190 kr. Parkeringsbilletten er gældende fra købstidspunktet og 24 timer frem. For at opnå rabatten skal selve parkeringen købes i receptionen inden man kører ind på parkeringspladsen. Parkeringstilladelserne samt et kort over parkeringspladsen udstedes ligeledes i receptionen. For at dette kan gøres, skal bilens registreringsnummer oplyses. Venligst hav denne information klar på forhånd, når du henvender dig i receptionen.

Vi understreger, at Europahuset blot formidler rabatordningen, og således ikke står til ansvar for eventuelle yderligere p-afgifter, tyveri, skader eller andet i forbindelse med parkeringen.

 

Parkering i de omkringliggende gader

Der er mulighed for at parkere i nogle af de omkringliggende små gader, for eksempel i Puggaardsgade, Hambrosgade eller Rysensteensgade. Europahuset ligger i den såkaldte grønne parkeringszone i København. Du kan finde mere information omkring parkering i København her. Hvis du har brug for det hjælper vi meget gerne med råd om hvor du kan parkere når du ankommer.

 

Reception & check ind/ud

Reception og caféområde

findes i bygningens stueetage. Vi tilbyder ikke roomservice, men der er mulighed for at opholde sig i Danhostel Copenhagen Citys flotte designer bar og café, som holder åbent mellem kl. 7-24. Se Bar50 menukortet her. Receptionen i Danhostel Copenhagen City kan kontaktes hele døgnet på tlf.: +45 33 11 85 85

Check ind/ud

Hotellejlighederne står til rådighed fra kl. 14.00 og skal forlades senest kl. 12 på afrejsedagen. Ankommer man senere end kl. 17.00, skal receptionen have besked om ankomsttidspunktet. Hvis ankomsttidspunktet ikke oplyses, bliver reservationen annulleret kl. 17.00.

Guidelines for ophold

Under jeres ophold har i jeres helt egen lejlighed til rådighed, hvor i selv sørger for oprydningen. Ved check ud, leveres lejligheden med et ryddeliggjort køkken med service sat i opvaskemaskinen. 

Det er ikke tilladt at ryge indenfor. Al rygning skal foregå uden for hostellet. Ryger man indenfor medfører dette en afgift bestemt ud fra rengøringens omgang. Aktiveres røgmelderen vil en yderligere afgift på 6.500 kr. medføres.

Det er ikke tilladt at medbringe husdyr af nogen art i hotellejlighederne. Førerhunde må medbringes såfremt personalet underrettes herom inden ankomst.

Book lejlighed online her

Fortsæt
Zoom ud på kortet for at se omkringliggende seværdigheder