Konceptet

Ferie eller længerevarende ophold i København?

Fem fantastiske hotellejligheder udlejes ved Langebro lige overfor Islands Brygge i hjertet af København. Alle fem lejligheder er stilfuldt indrettet i lækre materialer og er fuldt udstyret med service, sengetøj, håndklæder, møbler, mm.

Lejlighederne udgør et fantastisk, funktionelt, hjemligt og æstetisk alternativ til hotelværelser for folk, som skal på ferie i København eller opholde sig i byen på kortere eller længerevarende basis.

Lejlighederne ligger placeret på 17. etage af det 55 meter høje “Europahuset” på H.C. Andersens Boulevard og har en fantastisk udsigt over enten Tivoli eller havnebadene og kanalerne ved Islands Brygge. Lejlighederne har fladskærms-tv, gratis wifi og kan rumme fra 1–4 personer. 

På etagerne under lejlighederne har Danhostel Copenhagen City til huse, hvis døgnbemandede reception og øvrige faciliteter desuden også står til rådighed for lejere af hotellejlighederne. Europahusets gæster kan eksempelvis nyde hostellets lækre morgenmadsbuffet alle ugens dage fra kl. 7.00-10.00, som ved forudbestilling koster 75 kr. for voksne og halv pris for børn i alderen 3-12 år. Ved bestilling på dagen er der tillæg på 10 kr. pr person.

Lejlighederne udlejes både til private og erhvervsfolk men vi gør opmærksom på, at personer med adresse i København, ikke må overnatte i lejlighederne da de er forbeholdt turister.

Book en hotellejlighed direkte her på hjemmesiden eller kontakt os på mail booking@europahuset.dk Du kan også finde mere information her.

Book lejlighed online her

Fortsæt
Zoom ud på kortet for at se omkringliggende seværdigheder