Ferielejligheder i hjertet af København

Book en overnatning med familien i egen ferielejlighed i København på 17. sal. Eller snup en luksus getaway med din udkårne og nyd udsigten over byens tårne i en af vore skønne ferielejligheder på toppen af Europahuset.

Hos Danhostel Copenhagen City har du mulighed for at booke en af vores fem fantastiske ferielejligheder på 17. etage med byens bedste hoteludsigt ud over Tivoli eller havnebadene og Københavns inderhavn. Beliggenheden og udsigten fra vores hostel er uovertruffen. Hotellejlighederne er et super godt alternativ til vores familieværelser.

Lejlighederne er perfekte til dig, som ønsker at opleve det livlige og internationale hostelmiljø på Danhostel Copenhagen City, men samtidig ønsker at opholde dig i din helt egen funktionelle, hjemlige og æstetiske hotellejlighed, hvor du kan nyde udsigten og roen.

 

Ferielejligheder i særklasse

Alle fem ferielejligheder er stilfuldt indrettet i lækre materialer og med fuldt integreret køkken, dobbeltseng, badeværelse, service, sengetøj, håndklæder, m.m. spiseområde samt sofaområde med fladskærms-TV og gratis WiFi.

Forkæl dig selv og hele familien med en overnatning i København og få en god nats søvn inden en lækker morgenmad i buffeten. Bagefter venter hele København på dig.

OBS: kæledyr er ikke tilladt i lejlighederne!

 

Tag familien med til København

Der er plads til 1-4 personer i de store skønne ferielejligheder, hvor der er soveværelse, køkken og opholdsrum.

Selvom du har rig mulighed for at benytte køkkenet til madlavning, har du også mulighed for at bestille mad udefra eller spise en lækker snack i vores café Bar50, der ligger ved lobbyen.

Nyd en helt særlig luksus på 17. etage i hjertet af København på vores centrale hostel med morgenmad, hvad venter du på? Book dit ophold nu.

Kigger du efter tips til den perfekte tur til København, så læs denne guide til ture i København.

 

 

Bo centralt i København

Det bliver mere og mere populært at booke lejlighedshotel i København. Vores ferielejligheder ligger på 17. etage af vores 55 meter høje bygning 'Europahuset', der huser Danhostel Copenhagen City for enden af H.C. Andersens Boulevard ved Langebro i København.

Bo tæt på Københavns attraktioner, Havnebadene, Tivoli, Københavns Hovedbanegård, Kongens Nytorv, Nyhavn, Rådhuspladsen og Strøget ligger alle kun få minutters gang herfra, og langs kanalen findes blandt andet både Den Sorte Diamant, BLOX, Broens Gadekøkken, Operahuset og Den lille Havfrue. Der er masser af aktiviteter!

Desuden stopper bådene, der sejler kanalrundfarter i København, lige uden for Danhostel Copenhagen City i højsæsonen.

Skal du holde ferie i Danmark, så book en overnatning i vores skønne ferielejligheder med det samme. Sen checkud og opredning er altid inkluderet, når du holder ferie i en af vores ferielejligheder.

Du har også mulighed for at indgå et langtidslejemål i vores ferielejligheder i København. For at booke et længere ophold, skal du skrive en mail til vores bookingafdeling, der vil kontakte dig med pris og betingelser.

Vælg et hostel med udsigt!

Lejlighederne - hvilken skal du vælge?

Vores fem ferielejligheder er opdelt i to kategorier; fire studio lejligheder og en superior lejlighed. Alle lejlighederne er af samme høje standard med hver deres unikke præg.

Lejlighederne udlejes både til private og erhvervsfolk som skal på ferie i København eller opholde sig i byen på kortere eller længerevarende basis. Der er mulighed for at langtidsleje en ferielejlighed med byens bedste udsigt.

 

STUDIO LEJLIGHEDER

Vores studiolejligheder har en stor dobbeltseng, stort badeværelse med brus og fuldt integreret køkken. Der er også spiseplads samt sofaområde med fladskærms-TV og gratis Wi-Fi.

Køkkenet er fuldt integreret med køleskab, komfur, opvaskemaskine, elkedel, kaffemaskine, service, brødrister, strygejern-og bræt samt føntørrer. Det er også muligt at få en mikroovn i lejligheden ved forespørgsel i bookingen. Vaskefaciliteter findes i huset - spørg i receptionen eller se mere under information.

Studio lejlighederne har sovesofa, så der kan blive plads til i alt 4 personer. Se en virtuel tour af en af lejlighederne her.

Kæledyr er ikke tilladt.

 

SUPERIOR LEJLIGHED

Vores superior lejlighed er en 119 m2 3-værelses ferielejlighed med to soveværelser, der hver har en stor dobbeltseng. Lejligheden har også et stort køkken med spiseplads, kontorplads samt et stort badeværelse med badekar og brus samt vaskemaskine.

Der er også et sofaområde med fladskærms-TV og gratis Wi-Fi når du skal koble af efter en lang dag. Se en virtuel tour af vores superior lejlighed her.

Køkkenet er fuldt integreret med køleskab, komfur, opvaskemaskine, elkedel, kaffemaskine, service, brødrister, strygejern-og bræt samt føntørrer. Det er også muligt at få en mikroovn i lejligheden ved forespørgsel i bookingen.

Kæledyr er ikke tilladt.

Betingelser ved booking af ferielejlighederne:

Guidelines for ophold: Under jeres ophold har I jeres helt egen lejlighed til rådighed. Vi gør opmærksom på, at lejlighederne er forbeholdt turister med henblik på overnatning, og at sammenkomster eller fester ikke er tilladt.

Check-ind / ud: Lejlighederne står til rådighed fra kl. 14.00 og skal forlades senest kl. 12.00 på afrejsedagen.

Depositum og rengøring: Vi gør opmærksom på, at der ved check-ind bliver reserveret 2.000 kr. i depositum på det betalende kreditkort. Gyldig legimitation for alle skal fremvises på forlangende. Lejligheden bliver kontrolleret umiddelbart efter afrejse. Konstaterer vi, at der er mangler i forbindelse med jeres rengøring, forbeholder vi os ret til at opkræve depositummet for den tid, der eventuelt bliver brugt til ekstra rengøring. Depositummet frigives ved check-ud såfremt lejligheden ikke har fejl eller mangler.

Rygning: Vores hostel er røgfrit. Al rygning skal foregå uden for hostellet.

Mere information: Læs mere om bagageopbevaring, parkering, morgenmadsbuffet, husdyr, m.m. her.